Mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Termeni si conditii

Sarmasik Machines SRL este detinatoarea website-ului moratti.ro - Toate facturile emise vor fi emise de S.C. Sarmasik Machines SRL

Clienti

Clientii S.C. Sarmasik Machines SRL pot fi numai persoane juridice. (NU se emit facturi pentru persoane fizice).

Preturi

Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in EURO si NU contin TVA. Factura se va emite in LEI la cursul BNR + 1.5%.

Comenzi

Comanda se poate plasa pe e-mail - magazin@sarmasikmachines.ro, vanzari@sarmasikmachines.ro - sau telefonic - 0758.837.771 sau 0745.370.046. Comenzile se onoreaza in limita stocului disponibil.

Plata

Plata se face:

  • cu Ordin de Plata prin banca, numai dupa primirea facturii proforma;
  • numerar la sediul societatii;
  • ramburs la livrare (pentru produsele livrate prin curier).

Livrare

Contravaloarea transportul produselor va fi suportată de către cumparator. Cumparatorul poate alege curierul/metoda de transport preferat/a. Termenul de livrare se stabileste de comun acord cu cumparatorul.

Prezentare

Fotografiile produselor prezentate in acest site sunt fotografii de catalog. Ele au titlu de prezentare si nu implica obligatii contractuale.

Drepturi de autor

Conținutul acestui site, textele, imaginile, grafica și orice alte materiale prezentate sunt protejate cu drepturile de autor și drepturile conexe, precum și cu cele ale altor forme de protejare a proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, reproducerea, republicarea, postarea etc. oricărui tip de text, imagine grafică sau simbol pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, fără acordul prealabil, exprimat în scris al S.C. Sarmasik Machines SRL. Ne asumăm dreptul de a modifica / actualiza informațiile și imaginile care figurează în prezentul site, fără preaviz, fără ca modificările să presupună responsabilitatea S.C. Sarmasik Machines SRL sau a angajaților săi.

Politica de retur

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil.

Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului

Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Produse fara drept de returnare:

  • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar
  • produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid
  • produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta.
  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Politici de confidentialitate

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii politica de confidentialitate

Meniu

Suna-ne

Setari

Mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare