Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00€ Taxe
0,00€ Total

Plateste

Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
0 articole in cosul tau Aveti un produs in cos.
Total produse
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Taxe 0,00€
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

Echipamente HORECA

Despre Noi

SC SARMASIK MACHINES SRL este o societate care se ocupa cu distributia (la nivel national), de echipamente HORECA, Fastfood si pentru industria de panificatie si morarit. Produsele distribuite au calitate superioara si fiabilitate ridicata, importate de la producatori de prestigiu din domeniu.

Echipamentele sunt importate din Turcia, Germania, Italia, Olanda si beneficiaza de garantie de 12 luni si postgarantie de minim 5 ani.

Echipa de service asigura mentenanta in Bucuresti , iar in alte localitati avem colaborari cu terte societati specializate.

Datorita profesionalismului echipei noastre avem contracte de distributie cu societati mari din domeniu cum ar fi:

  • Fast Food - Dristor Kebap, Taksim, Salad Box, Pep&Pepper, Mado, Donuterie, Tudor Burgers, Noodle Pack;
  • HoReCa si Evenimente - Restaurant Edessa, Ballroom Militari, Casa Vlasia, Capitol SA, Club Militari Residence, Complex Herastrau, Siqua Hotel, La Castel, Hanul lui Manuc, Cocosul Rosu, Hotel Caro;
  • Panificatie - Boromir, Profipan, Mecatex, Vel Pitar, AS Pan, Spicul Brancovenesc, Georgiana, KNG, Megapan.

În prezent, am deschis un spaţiu expoziţional cu o suprafata de 2500 mp, în oraşul Popeşti-Leordeni, în imediata apropiere a Bucureştiului, pentru a oferi clienţilor noştri ocazia de a primi toate informaţiile şi datele necesare despre produsele de care sunt interesaţi şi de a veni în întâmpinarea solicitarilor şi dorinţelor lor.

Avem permanent o gama completa de utilaje si accesorii pentru industria de profil. Executam proiecte speciale la cererea clientilor. Va asteptam cu solicitari, informatii si colaborari.