Mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Categorii

Expresor cafea profesional cu un grup, boiler 6 litri

Cod produs:
EXPMAX6L
Adauga in Favorite1
Descriere

Aparat / Expresor cafea profesional cu un grup, boiler 6 litri

Dimensiuni 460x590x530 mm
Alimentare 230V / 50Hz
Putere 2800 W
Tava si filtru cromat
Tava scurgere cromat
Panou control cu utilizare simpla
4 doze diferite de cafea
Brat pentru abur din otel cromat
Robinet cromat pentru apa clocotitat
Pompa cu motor volumetric, cu doua supape de retinere
Alimentare automata apa, prin supape magnetice
Pompa cu oprire automata la presiune scazuta a apei
Lumina avertizare nivel scazut al apei
Cap grup cu functie auto-curatare
Intretinere si curatare usoara
Dotat cu 4 talpi din cauciuc
Capacitate: 240 cesti de cafea/ ora
Volum boiler: 6 litri
Greutate echipament 36 kg
Garantie 12 luni 

Cea mai bună experiență de cafea

Pentru o ceașcă bună de cafea sau un espresso, trebuie să nu te grăbești. Acest lucru se aplică nu numai la băutură, ci și la preparare. Comandarea unui espresso nu ar trebui să fie doar o tranzacție, ci și începutul experienței dvs. de cafea. Fiecare iubitor de cafea își dorește să vadă cum barista își îndeplinește acțiunile cu pasiune și experiență. Rezultatul este un espresso cu adevărat delicios, care îți taie respirația. Acesta este motivul pentru care un espressor are adesea un loc atât de important în afacerea de catering. Și pe bună dreptate, deoarece mașinile de espresso sunt adesea elegante și luxoase, așa că ar trebui să fie văzute, dar și savurate!

Ce mașini de espresso Maxima există?

Maxima include în gama sa mașini de espresso profesionale. Diferențele dintre modele constau în dimensiune, care afectează, desigur, capacitatea. Cu cel mai compact model, de exemplu, aveți la dispoziție un singur "grup", sau punct de distribuție: un piston, un robinet de apă și un robinet de abur. Chiar și cu dimensiunile sale practice, aceasta poate prepara până la 240 de cești de espresso pe oră, folosind patru doze diferite de cafea.

Pentru o capacitate mai mare, alegeți pur și simplu un model cu mai multe puncte de distribuire. Veți avea atunci la dispoziție un boiler mai mare și mai multe pistoane. În cazul modelului "grande", acesta are chiar un boiler cu o capacitate de 17,5 litri și trei pistoane de mare capacitate. Cu acest model, puteți prepara până la 720 de cești delicioase de cafea pe oră. Acest model are, de asemenea, două robinete de abur și un robinet de apă caldă la dispoziția dumneavoastră.

Așadar, bazați-vă alegerea în principal pe capacitatea de care aveți nevoie. Este înțelept să faceți mai întâi un calcul realist al numărului de cești de espresso pe care vă așteptați să le serviți în fiecare zi.

Care sunt principalele caracteristici ale unui espressor Maxima?

Mașinile de espresso Maxima nu numai că arată foarte bine, dar oferă și o calitate excelentă. La urma urmei, trebuie să vă puteți baza pe posibilitatea de a servi o ceașcă bună de cafea, espresso, cappuccino sau latte macchiato în orice moment al zilei sau al anului. La Maxima, știm că echipamentele profesionale de catering sunt esențiale pentru afacerea dumneavoastră. De aceea, toate mașinile noastre de espresso sunt fiabile și de înaltă calitate.

Detalii produs
EXPMAX6L
Recenzii
Niciun comentariu

Adauga o recenzie

  • Evaluare:
Descrie produsul folosind cuvinte simple si scurte.
Echipamente HORECA din aceeasi categorie

Meniu

Suna-ne

Setari

Mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare