Mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Categorii

Storcator citrice, automat

Solicita oferta

Ai intrebari despre acest produs?
Storcator citrice, automat

Storcator citrice, automat

Cod produs:
SCMAXAUTO
Adauga in Favorite0
Descriere

Dimensiuni 210x336x475 mm
Alimentare 230 V / 50Hz
Putere 230 W
Storcător de citrice de cea mai bună calitate pentru gastronomie
Potrivit pentru utilizare profesională
Filtru detașabil pentru semințe și deșeuri
Motor puternic și liniștit 1/4 CP
Protectie termala
Usor de curatat
Garantie 12 luni

Descriere

Cu acest storcător electric puteți produce o mulțime de suc de portocale proaspăt stors sau sticle de suc de grapefruit. Acest storcător de fructe profesional este un atu în orice restaurant, cafenea, bar de sandvișuri, cantină sportivă sau cantină de companie. Deoarece este un model de masă înaltă, puteți amplasa cu ușurință storcătorul pe o masă, pe tejghea sau pe un bar. De asemenea, puteți plasa cu ușurință sticle sau pahare de până la 19 cm înălțime sub gura de scurgere. Storcătorul este foarte ușor de utilizat și ușor de manevrat manual. Porniți aparatul și așezați jumătățile de portocală pe capul de presare, apoi împingeți maneta în jos. Sucul este colectat în tava de plastic cu un orificiu pentru turnare. Acest model XL este echipat cu o protecție împotriva stropilor pentru a preveni stropirea și vărsarea.

Echipat cu trei capete de presare

Motorul puternic, dar silențios, cu o turație de 1800RPM, vă asigură că puteți stoarce cu ușurință 32 de litri de suc pe oră. Acest storcător nu are doar un cap de presare pentru portocale, ci și pentru alte citrice, cum ar fi lime și grapefruit. Tava de picurare practică vă asigură că lucrați curat cu acest aparat de bucătărie. Storcătorul are și un filtru detașabil pentru a colecta semințele și pulpa. Storcătorul are un arbore de acționare din oțel inoxidabil și butoane rezistente la apă. De asemenea, are protecție termică care împiedică supraîncălzirea motorului.

Carcasă rezistentă la zgârieturi

Datorită carcasei anti-coroziune și rezistentă la zgârieturi, acest storcător profesional este ușor de curățat. Aveți nevoie doar de o cârpă umedă cu un detergent ușor pentru a șterge exteriorul. Piesele libere, cum ar fi filtrul și tava de picurare, pot fi îndepărtate cu ușurință și curățate în mașina de spălat vase. Înainte de a reasambla storcătorul, asigurați-vă că toate piesele sunt uscate. Cu designul său de lux din aluminiu și cu partea superioară neagră elegantă, acest storcător electric este, de asemenea, un punct de atracție în orice bucătărie.

Detalii produs
SCMAXAUTO
Recenzii
Niciun comentariu

Adauga o recenzie

  • Evaluare:
Descrie produsul folosind cuvinte simple si scurte.
Echipamente HORECA din aceeasi categorie

Meniu

Suna-ne

Setari

Mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare